Kouluttaja

Nimeni on Satu Ehrlund ja koiratyön ohessa olen myös aktiivinen suojeluharrastaja. Tämän hetkisestä laumastani voi lukea lisää linkistä KOIRAT KOTONA.

 

Olen suorittanut hyväksytysti ammattitutkinnon Keski-Pohjanmaan Maaseutuopistossa suuntauksena kennelala vuosina 2005-2008, jotka ovat olleet yksi rikas taipale elämässäni. Opiskelun aikana sain koululta ensimmäisen koulutettavan projektikoiran spu Alex von der Fasanerie "JANDO", joka siirtyi myöhemmin poliisivoimiin huumekoiraksi. Tämä koira vaikutti siihen miksi saksanpaimenkoirat ovat lähellä sydäntäni ja laumassa niitä on tällä hetkellä 5kpl :)

 

Suojeluharrastajana olen saavuttanut enemmän kun olen uneksinut. Itse lajin harrastamisen olen aloittanut v. 2008 Jouni Jyrkän kanssa ja monet kiitokset kuuluvat myös hänelle! Olen treenannut maailmanlaajuisesti kovan maalimiehen, Marko Koskensalon kanssa v.2010-2013, 2014 vuoden olen treenannut SPL pätevöidyn maalimiehen, Timo Karjalaisen kanssa. Kaudella 2015 aloitin yhteistyön ystäväni Piian kanssa ja päätavoite oli kisakoirallani SPL SM -15.  Mieleenpainuvin asia meneellä kaudella oli paras henkilökohtainen sijoitus arvokisoissa 25/69. Tavoitteet vuodelle 2016 ovat itselleni mieluisia, sillä ohjaan useampaa koiraa vuoden aikana kokeissa ja pyrin viemään jokaista eteenpäin myös tuloksissa.

Suojeluharrastajana olen aktiivinen, motivoitunut, intohimoinen ja kilpailuhenkinen sekä  itsekriittinen, mutta ennen kaikkea kiitollinen! Näinä vuosina olen oppinut paljon niin harrastuksesta, ihmisistä kuin koiristakin. Jos olet valmis ottamaan, ole myös valmis antamaan. Ole avarakatseinen ja kannustava sekä kiitollinen niin pääset pitkälle ;)

Tällä hetkellä kisaan suojelussa SM-tasolla, toisen urokseni Gaucho vom Rio Negro "Jaki" kanssa. Vuodelle 2016 tavoitteena on saavuttaa koirieni kanssa koulutustunnuksia ja päästä kisaamaan! :)

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Koirankoulutuspalvelu Jadu Sysmä +358442371721 koirankp.jadu@gmail.com