Yrityksen esittely

Koirankoulutuspalvelu Jadu on aloittanut toimintansa keväällä 2011. Toimintaa on lähdetty rakentamaan pienestä ja tyytyväisten asiakkaiden kautta uudet asiakkaat ovat löytäneet koulutuksiimme. Kiitos asiakkaille, jotka ovat jo mukana toiminnassamme :)

Toimintamme perustuu kysyntään, eli suunnittelemme koulutuksen vastaamaan juuri sinun toiveitasi. Jadun koulutuksiin pääset helposti Sysmän, Kärkölän, Heinolan ja Lahden alueilla. Tarpeen tullen toimimme myös muualla Suomessa, matkan pituus ei ole este :)

Ensisijainen toimintamme tarkoitus on auttaa koirakoita ja kannustaa eteenpäin ajatuksella; rakkaudesta koiriin <3 Emme käytä ainoastaan yhtä koulutusmetodia vaan ajattelemme että koirakot ovat yksilöitä, joille etsimme sopivan tavan lähestyä koirakon tarvitsemia koulutustarpeita.

Koulutustarjontaamme on mm. projektikoira- ja ongelmakoirakoulutus, leirien, kurssien-ja koulutustilaisuuksien pitäminen eri paikkakunnilla sekä koirien hoitotoimeenpiteet ja neuvonta. Autamme myös antamalla yksityistunteja :) Ota rohkeasti yhteyttä!


 

Yhteystiedot

Koirankoulutuspalvelu Jadu Sysmä +358442371721 koirankp.jadu@gmail.com